Hörde på radion i morse att den statliga inkomstskatten skulle minska. Från att idag vara aktuell för de som tjänar 28k eller mer till dem som tjänar 31k och mer. En skattesänkning för de som verkligen behöver det…*ironi* Men nån tröst ska väl de folket ha också nu när börserna går ner.

Snubben som satt i tunnelbanan och tiggde jublar säkert över det.

Blog Image©Fredrik Johansson

Jag brukar knäcka lite extra ibland med att sälja kameror. Då brukar jag säga åt kunder att ifall de vill känna på kameran så ska de veta att sedan är det kört. Har man väl klämt på kameran så kommer man att köpa den. I 90% av fallen stämmer det säkert också. Kommer de inte tillbaka till mig så beställer de på nätet…

Hur som helst så har jag klämt på en ny kamera idag, så jag är väl rätt körd jag me…

Nästa vecka kommer tydligen Pieter till redaktionen för att ha ett snack och uppföljning. Känns lite konstigt, jag har haft Pieter på en föreläsning och hejat nån gång men det är allt…

En sak som jag inte berättat för eventuella läsare är att jag haft ett litet projekt under våren och sommaren. Det ska avslutas nu under hösten och jag får återkomma om det.

/Fredrik