seg som helst idag. Tväront i huvudet och hur matt som helst i kroppen. Fattas väl bara att man blir sjuk nu också.

Gjorde ett desperat försök att rädda min disk idag genom att flytta över hårddiskskivorna till en annan lika dan hårddisk. Funka inte, fast jag är nästan säker på att det kunde ha gått om det inte vore för att skivorna var duktigt förstörda. Eller en var det i alla fall. Den förra hårddisken måste fått fnatt så som den skivan var repad. Nu väntar jag på min nya lagringsdisk istället.

Funderar på att gå och kika på Christians utställning i morgon. Hoppas jag orkar.

Lyckades ta fel på tiden på ett jobb jag skulle göra idag så jag kom försent. Känns ju lyckat att göra det misstaget tredje dan på nya stället.

Tja, inga bilder idag heller. Kommer inte åt några direkt. Håller på att klura på ett nytt projekt som jag pyssla med i höst. Få se om det blir nått av det.

Ha det gott i natten.

Mvh
Fredrik