Var och hälsade på hos det som antagligen blir min nästa praktikplats. En innerstadstidning av gratisslaget i Stockholm. Det verkar vara en bra redaktion så det blir nog fint det.

Läste i aftonblaskan att “Dogging” är senaste sextrenden. Låter jäkligt tveksamt. Dogging går ut på att folk träffas och har sex mer eller mindre offentligt. Det förekommer men det är en jäkligt stor överdrift att kalla det trend. Åtminstone har inte jag blivit inbjuden att bevittna något dyligt, inte för att jag brukar vara först med olika trender men ändå.

I morrn går jag på ett nytt pass som fotograf och jobbar fram till nästa onsdag. Vissa jobb är ju grisigare än andra:

Blog Image. © Fredrik Johansson

Jag passade på att kolla in Nordiska Museet när jag var i Tjockhult, det var inte värt pengarna är väl en bra sammanfattning. Mycket prylar men i grunden kändes det ganska ytligt.

Nåja, natti med alla eventuella läsare.

Mvh
Fredrik