är över för i år. För vissa är det över för alltid läste jag i tidningen. För andra börjar livet på riktigt i och med midsommar. Andra ägnar sig åt att skapa nya små liv åt världen.

Drog hem i onsdags eftermiddag från Göteborg. Satt och skrev minnesanteckningar mest hela resan. Tyckte först att det vara lite otur att missa EM-matchen men förstod på radion att det inte var så mycket att hänga läpp över.

Tidningen hörde av sig och undrade om jag kunde jobba i slutet av veckan. Utan pengar har man ju inte så mycket annat för sig så det är klart att man tackade ja.

Har två bilar till salu om nån är intresserad. 15.000:-/st är budet om det inte blir en snabb affär.

Midsommar blev lugn och nykter. Första gången på många år tror jag. Eller lugn brukar den vara men inte nykter.

Är lite oroad över min kamera. Den har snart gått 30′ exponeringar och jag undrar hur många den kan gå innan driftssäkerheten är låg. Nån som har ett fett reklamuppdrag kan ju höra av sig så jag kan köpa en ny kamera sen.

Glad sommar på er som eventuellt läser denna blogg… Har ju tyvärr ingen möjlighet att se hur många besökare som är på den. Kanske borde byta bloggsajt så man får lite uppföljning. Besöksfrekvensen steg saftigt efter jag gjorde bildspelet på sjuksyrrorna. Från några tusen per månad till typ 50′ per månad. Fast jag är mest nyfiken på vilka de första tusena är för några.

Nåja, ha det…

/Fredrik