Min kamera är tydligen trasig. Eller mer trasig än jag visste om iaf. Nästan 4000:- ska det kosta. Spons någon?

Vissa av sakerna fattar jag inte hur det gått sönder ens. Eller vad sägs om de interna kontakterna till batterierna? De är ju fan omöjliga att sabba på annat sätt än att just sätta i batterierna.

Sen har tydligen lyckats vrida runt bajonetten så den inte längre sitter rakt, därav den dåliga kontakten. Okej jag använder inte bomullsvantar när jag använder kameran utan mer normalt handhavande. Men det kan man visst inte göra vad det verkar.

Måste erkänna att märket sjönk en del på förtroendefronten. Har inte bestämt mig för om jag ska laga eller köpa ny kamera. Det ekonomiskt förnuftiga är naturligtvis att laga, men det känns inte helt kul att laga en kamera som inte klarar vanlig hantering. Ska man behöva betala 4000 igen om 18 månader. Plötsligt så känns den kameran som en rätt dålig affär…

Nåja, på söndag ska jag köpa en ny begagnad bil. Kanske blir man lite gladare då.

/Fredrik