Jupp, det är bara att erkänna. Jag är knivfetishist. Inte så att jag går igång på knivar men de är som magneter för mig. Jag kan inte slita mig från dom. Vet inte hur mycket pengar jag lagt på dessa, för mycket antagligen. Apropå lingonsylt…

Hur som helst så har jag fått provprintarna. Det mesta såg bra ut men en bild bekymrar mig. Så bekymrar det mig att passningen hos Crimson inte verkar stämma heller. Inte heller svarar de på mailen man skickar till dem. Dåligt av dem, blir nog procenter i fortsättningen. De lär vara bättre sägs det.

Blog Image © Fredrik Johansson

Jag skickade in lite bilder till Årets Bild. Men nu när jag börjat höra lite vad andra gjort och skickat in så börjar det kännas som bortkastade pengar.

Har inte fotograferat på länge nu. Borde nog göra nått bara för att hålla igång. Blir trög start annars.

Nu ska jag sova.

Mvh
Fredrik