Var på utställning idag och kollade in Bonny Håkanssons bilder. Han har följt ett förband som heter IA06 och som var ett slags testförband till Nordic Battle Group. Jag har ju liksom legat lite i kölvattnet på detta arbete. Därför var jag nyfiken att kolla in dem. Dels för att förvissa mig om att vi inte gjort samma sak och dels lite för att kunna ta ställning till framtida satsning på att fortsätta fotografera NBG. På det hela taget bra bilder men det tappar lite ibland på grund av att han blandar in bilder som känns onödiga och ovidkommande. Varje gång han fångar mitt intresse så kommer det en bild som känns som den är ivägen och onödig och bara brusar min upplevelse. Jag skulle säkert göra likadant. Får man chansen att göra en bok försöker man väl trycka in så mycket som möjligt gissar jag.

Väntar provprintar från Crimson… Det blir antagligen från Crimson. Är man fattig student så är man. Man får skriva ut på dasspapper om så krävs för att visa bilderna.

Har fortfarande inte lyckats få iväg julkorten. Känns som en bedrift på nått sätt.

Träffade Maria på utställningen. Så nu passade vi på att ta den där fikan vi pratat om så länge. Gillar att prata bild med henne. Hon har ett ovanperspektiv på fotografi och tar foto seriöst och på allvar.

Hade kameran med mig men tog inga bilder. Snälla nån, skänk mig en G9:a…

På skolan är det kurser i textredigering och layout. Lite digital klipp och klistra över den kursen.

Var och pratade med VLT igår. Verkar bli en bra praktikplats. De jag träffade verkade rätt unga och tidningen som sådan ligger långt framme med avseende på teknik och produktion. Killen som är fotoansvarig var tydligen tjenis med Bonny oxå… Liten värld det här med foto…

I morrn tänkte jag försöka hinna med lite allt möjligt i fotoväg. Har ju bröllopsbilder som väntar och som fick kliva åt sidan när projektet drog igång.

Jag har förstått att det är en del som trots allt läser bloggen. Skriv gärna en rad, nu blir jag lika förvånad varje gång nån säger: “Jo jag läste det på bloggen…”.

Adam Haglund har ju lagt ner sin blogg vilket är synd. Även om jag inte alltid, eller rätt sällan kanske, höll med honom så fördes det i alla fall en debatt där. Den debatt som borde föras hos PFK…

Ha det bra där ute i natten.

Mvh
Fredrik