Jupp, nu är det snart jullov. Fast ändå inte, ska jobba så mycket det bara går för att försöka få in lite mer slantar. Det finns gott om hål att fylla dem i. Alldeles nyss suddade jag ut ett helt stycke med text som handlade om vad jag vill köpa. Men så kom jag på att tillverkaren inte ens hade hyffs att svara när jag frågade om spons. Så de kan ju fetglömma att jag ska dra mitt strå till stacken för att hypa deras produkter.

Det var ett tag sedan jag skrev och jag vet inte riktigt vad jag ska skylla på. Sovit jäkligt dåligt på sistone. Så har jag problem med näsan, blöder näsblod tre gånger om dagen ungefär så snart får jag väl börja käka blodpudding. Borde ta en bild på det nån gång… Så har jag börjat spela Call of Duty 2, sjukt beroendeframkallande.

I morgon ska mina bilder upp för redovisning. Inte så nervös ännu, hoppas det går bra iaf. I fredags hade jag min muntliga redovisning, den var jobbig men nu är det avklarat i alla fall.

Blog Image © Fredrik Johansson

Malin hittade mitt USB-minne, det gjorde mig glad. Fattar inte hur jag lyckas med att lägga bort saker hela tiden.

Jag har fortfarande inte löst det ekonomiska med min del av uställningen. Testprintarna kom i förra veckan från Diabolaget och Crimson. Diabolaget tycks ha uppenbara problem med svärtan på sitt matta papper. Crimson å andra sidan är ett stort skämt vad det gäller matta papper. De verkar inte veta vad det är ens.

Idag har vi haft Martin Von Krogh som gästföreläsare på skolan. Det var rätt intressant att höra på hans erfarenheter. Fast jag undrade lite hur han har lyckats överleva men har väl en liten skyddsängel som vakar över honom. Han har varit mycket ute i olika konfliktområden runt om i världen så han har en hel del erfarenhet av det. Samt att jobba med internationella tidningar.

Ska ha glöggkväll här hemma för klasspolarna som är kvar ute på ön. Robban skulle eventuellt plocka med sig Martin oxå. De är lite tjenis sen de sommarvickade tillsammans på Aftonbladet i sommras. Ska bli kul om det kommer lite folk. De har ju bara sett den delen av mig som är ute på skolan. Nu får de se mer av den privata Fredrik.

Finns säker massor mer jag skulle kunna skriva om vad jag gjort de senaste veckorna men det är mest tråkiga saker som kopiering och arkivering.

Ska försöka skriva mer aktivt ett tag nu.

Mvh
Fredrik