Blog Image © Fredrik Johansson

Min classbuddy Marc vann Scanpix Stora Fotopris. Förutom stålars så ger det fett med respekt. Fast min respekt hade han redan.smiley

Jublet var enormt, eller åtminstone så kändes det så. Vi var så stolta allihopa, det var nästan som vi vunnit själva.

Förutom det stora priset så delades även Scanpix Fotostipendium ut. Det gick till en kille som heter Johan Emanuelsson och som bor bara en dryg mil från mig. Sjukt bra att ha en som kan prata foto på lite högre nivå i närheten. Så har han lovat att jag ska få köpa riktig mjölk, fast han visste nog inte att min morsa kallar mig för kalven…

Hur som helst så har han varit inne på min blogg och läst. Märklig känsla det där att träffa nån som vet en massa saker om en. Även fast det är det som är meningen med en blogg liksom.

I vart fall som helst så gick vi iväg till en resturang hela klassen och Johan och hans polare Peter och Jana hakade på och det vart en trevlig stund på kvällen med mycket fotosnack. En del öl gick åt men själv skulle jag ju köra bil så det bidde mjölk.

Nån dag kanske man själv får äran att ta emot dessa priser men det får framtiden utvisa.

Nu ska jag iväg och avliva vår Laura, vår katt. smiley

/F